Direct naar content

Loopbaan en scholing

Werk je al jaren in de horeca maar zou je nu graag beginnen in de zorg? Of wil je switchen van fotograaf naar ict of techniek? Ontdek de mogelijkheden in de regio om je financieel te steunen als je je wilt laten omscholen naar een kansrijke sector.

Gratis adviesgesprek aanvragen

Midden-Utrecht Werkt Door helpt medewerkers bij hun loopbaan. Loop jij met één van de volgende uitdagingen rond?

  • Wil je hulp bij het vinden van een nieuwe baan?
  • Wil je met een voor jou nieuwe sector kennismaken?
  • Heb je (om)scholing nodig om je baan te behouden?
  • Wil je een opleiding gaan volgen?

Bij het Leerwerkloket Midden-Utrecht kun je terecht voor gratis scholings- en loopbaanadvies. Samen met een adviseur zoek je naar antwoorden op jouw vragen. Elke situatie is anders en dus kijken we naar maatwerkoplossingen die bij jou passen. Wie weet vind je de baan die perfect bij jou past! Als je een leerbaan zoekt kun je terecht op Leerbanenmarkt.

NL Leert Door: gratis scholing

Via de subsidieregeling NL Leert Door is het mogelijk kosteloos scholing te gaan volgen. Een ideale manier om jouw kennis of skills uit te breiden en te updaten. Kijk op de website van de Rijksoverheid voor meer informatie over NL Leert Door.

GGD zorgt voor een banenexplosie

Honderden mensen in de regio Midden-Utrecht zijn via uitzendbureaus aan de slag gegaan bij de GGD als bron- en contactonderzoeker en bij de prik- en testlocaties. Verwacht wordt dat de GGD gaat afschalen waardoor contracten niet langer verlengd kunnen worden. Het mobiliteitsteam Midden-Utrecht Werkt Door zorgt samen met uitzendbureaus, Doorzaam en het WerkgeversServicepunt Midden-Utrecht dat met scholingsvouchers zoveel mogelijk mensen weer een andere baan krijgen.

Hulp nodig bij
loopbaan of scholing?

Midden-Utrecht Werkt Door staat klaar om jou te helpen bij je loopbaan of scholing. Wil je graag ondersteuning of heb je een vraag? Neem dan contact op met ons team.