Direct naar content

Van school naar werk

Het team Regionale Aanpak Jeugdwerkloosheid (RAJ) zet zich in de arbeidsmarktregio Midden-Utrecht in om jongeren tussen de leeftijd van 16 tot 27 jaar aan een baan te helpen. Zit je nog op school of heb je net je diploma? Op deze pagina lees je over al onze initiatieven en aankomende evenementen die jouw kans op een toffe baan vergroten.

Regionale Aanpak Jeugdwerkloosheid

In de regio Midden-Utrecht werken jongerenorganisaties actief samen om jouw carrière een kickstart te geven. Zo helpen we vroegtijdig schoolverlaters, werken we veel samen met peer- en lifecoaches en organiseren we toffe evenementen zoals het MBO Carrièrefestival.

Maar we doen nog veel meer! Op deze pagina vind je alle informatie over onze initiatieven die jou kunnen helpen naar een baan die bij je past.

Heb je vragen? Neem dan nu contact op!

MBO Carrière Festival 2023

Ben je (bijna) klaar met je mbo en wil je aan de slag? Kom dan samen met je vrienden en/of klasgenoten naar het MBO Carrière Festival op 6 december in Utrecht.

Het festival is er voor jongeren tussen de 15 en 23 jaar in de regio Utrecht. Iedereen die iets met het mbo heeft is welkom. Op het festival leer je alles over werk, geld verdienen, voor jezelf beginnen en jezelf presenteren. Scoor nu je gratis tickets!

Meer informatie

De volgende stap na school

Het RAJ en Midden-Utrecht Werkt Door helpen jongeren die (bijna) klaar zijn met school op weg naar werk. Op deze pagina vind je routekaarten voor jongeren met een diploma uit het pro, vso en mbo. Waar kun je in jouw omgeving terecht voor hulp na school op weg naar werk?

Bekijk de routekaarten

Interactieve bijeenkomst SchoolWerkt

Op donderdag 23 november vindt een interactieve bijeenkomst van SchoolWerkt plaats. Laat je inspireren en informeren tijdens verschillende workshops en ga in gesprek met andere professionals over relevante thema’s. Tijdens de workshops komen verschillende thema’s aan bod, zoals studentenwelzijn en de aansluiting van het speciaal onderwijs naar het mbo. Je kunt er zelfs voor kiezen om in een workshop te ervaren hoe het is om als student in de keuken aan de slag te gaan.

Meld je nu aan