Direct naar content

Op naar een baan die bij je past

Ben je op zoek naar werk met meer zekerheid? Vraag je je af of je in een nieuw vakgebied beter op je plek zou zijn? Of weet je al wat je wilt, maar vind je het moeilijk om de volgende stap te zetten?  Midden-Utrecht Werkt Door helpt je op weg.

Voor wie?

We zijn er voor inwoners uit de regio Midden-Utrecht die ondersteuning nodig hebben rondom het vinden van werk.

In sommige gevallen kunnen we je niet helpen, dan sturen wij je altijd door naar een organisatie die dat wel kan.

Wat doen we?

Midden-Utrecht Werkt Door helpt je bij het vinden van werk waar jij blij van wordt. Daarvoor gaan we eerst met je in gesprek. Onze hulp is vrijblijvend en kosteloos.

Hoe we dat doen

Wij kunnen je ondersteunen met loopbaanadvies, netwerktraining, een nieuw cv maken, werk zoeken, sollicitatietraining. Het inkopen van opleiding doen we alleen op advies van onze rmt-adviseurs.

Hoe het werkt

Als je contact met ons opneemt, plannen we een afspraak met je in. Samen bespreken we jouw situatie en bekijken we wat jij nodig hebt. Aan de hand hiervan maken we samen een plan van aanpak. Met dat plan begeleiden we jou naar een nieuwe uitdaging.

Midden-Utrecht werkt door werkt alleen voor/met werkzoekenden, aanvragen direct vanuit re-integratiebureaus en opleiders nemen we niet in behandeling.

Midden-Utrecht Werkt Door gunt iedereen een kans op werk.

Hoe we Angelique konden helpen

Angelique uit Lopik aan het werk in een nieuwe sector

Angelique (39) wist het zeker: ze wilde beveiliger worden. ‘Ik wilde het zó graag, maar ik kreeg het niet geregeld,’ vertelt ze. Via Midden-Utrecht Werkt Door kreeg ze de juiste ondersteuning en kon ze een opleiding volgen. ‘Ondanks alle tegenslagen ga ik nu echt mijn papieren halen.’

'Door mijn coach lukt het eindelijk om de beveiliging in te gaan'

Lees het hele verhaal

Wil jij ook ondersteuning
of heb je een vraag?