Direct naar content

Hoe wij helpen

Overweeg je als zelfstandige om in loondienst te gaan? Of wil je aan de slag in een andere, kansrijkere sector? Professionals in het mobiliteitsteam Midden-Utrecht staan voor je klaar om je op weg te helpen.

Wat we doen

Wij ondersteunen je in je zoektocht. Wij bieden (extra) begeleiding, scholing en hulp. Bijvoorbeeld bij het maken van keuzes in je loopbaan, kennismaken met werk in andere sectoren, solliciteren of bij schulden.

Hoe we dat doen

Wij helpen je met loopbaanadvies, netwerktraining, een nieuw cv maken, werk zoeken, sollicitatietraining en het zoeken naar een opleiding.

Hoe het werkt

Als je contact met ons opneemt, plannen we een afspraak met je in. Samen bespreken we jouw situatie en bekijken we wat jij nodig hebt. Aan de hand hiervan maken we samen een plan van aanpak. Met dat plan begeleiden we jou naar een nieuwe uitdaging.

Hoe we Angelique konden helpen

Angelique uit Lopik aan het werk in een nieuwe sector

Angelique (39) wist het zeker: ze wilde beveiliger worden. ‘Ik wilde het zó graag, maar ik kreeg het niet geregeld,’ vertelt ze. Via Midden-Utrecht Werkt Door kreeg ze de juiste ondersteuning en kon ze een opleiding volgen. ‘Ondanks alle tegenslagen ga ik nu echt mijn papieren halen.’

'Door mijn coach lukt het eindelijk om de beveiliging in te gaan'

Lees het hele verhaal

Wil jij ook ondersteuning
of heb je een vraag?