Direct naar content

Voor werkgevers

Het team van Midden-Utrecht Werkt Door ondersteunt werkzoekenden door samen te kijken naar oplossingen. Ben je werkgever en zoek je mogelijkheden om medewerkers aan te trekken? Of zoek je juist oplossingen voor personeel waar geen werk meer voor is? Dan stellen wij jou graag voor aan onze partner WerkgeversServicepunt Midden-Utrecht. Zij helpen werkgevers die personeel zoeken.

Advies en begeleiding

Meer informatie over werving en selectie van personeel, aanvragen subsidies, regelingen en arbeidsmarktadvies, zie de website van het WerkgeversServicepunt Midden-Utrecht.

Restaurant Buurten over de hulp die zij kregen

Het personeel van de café-restaurants van het Utrechtse horecabedrijf Buurten had tijdens de lockdown niets meer te doen. Om de werkgever te helpen, ging het personeel tijdelijk elders aan de slag, met hulp van Midden-Utrecht Werkt Door.

Tijdens de eerste lockdown ging het vaste team van Buurten in de Gaard aan de slag met de grote schoonmaak, klusjes en voorbereidingen op heropening in ‘het nieuwe normaal’. Maar de sluiting duurde langer en langer en op een gegeven was al het werk gedaan. Om werkgever Erik Derksen tegemoet te komen, ging een deel van het personeel tijdelijk aan de slag gegaan bij andere organisaties. Toen de horeca weer aantrok zijn de meeste van hen weer teruggekeerd naar Buurten. Het team van Midden-Utrecht Werkt Door ondersteunde bij de zoektocht naar oplossingen zoals het elders onderbrengen van medewerkers.

Horecabedrijf Buurten in de Gaard