Direct naar content

24 mei 2022
Scoor je Talent!

Ontmoet uw toekomstige werknemer tijdens ‘Scoor je talent!’ Positief, prikkelend en focus op talent: dat is de kern van de jaarlijkse banen- en ontmoetingsmarkt ‘Scoor je talent!’. Ook dit jaar brengen wij u weer graag in contact met talenten die zich niet laten beperken door hun arbeidsbeperking. ‘Scoor je talent!’ wordt georganiseerd door het regionaal WerkgeversServicepunt Midden-Utrecht.

Tijdens dit unieke event op dinsdag 24 mei 2022 in het FC Utrecht-stadion Galgenwaard, krijgt u de gelegenheid om direct en op een laagdrempelige manier kennis te maken met werkzoekenden die wat extra steun nodig hebben. Wilt u als werkgever invulling geven aan de banenafspraak en heeft u vacatures voor een reguliere baan of stage? Dan is dit een mooie kans om toekomstige medewerkers met talent te ontmoeten. Door met elkaar in gesprek te gaan, ontstaan er mooie matches tussen werkgevers en werkzoekenden die zich niet laten beperken.

Wat kunt u tijdens dit evenement verwachten?

  • Direct contact met werkzoekenden met een arbeidsbeperking.
  • Ontmoetingen met leerlingen in het praktijkonderwijs en voorgezet speciaal onderwijs.
  • Tips voor ondersteuning vanuit gemeenten en UWV als u werkzoekenden met een beperking een kans wilt geven binnen uw organisatie.
  • Ontmoetingen met ondernemers, scholen voor speciaal onderwijs, jongeren en intermediairs.
  • Informatie over aantrekkelijke (compensatie)regelingen voor werkgevers bij het in dienst nemen van werkzoekenden met een arbeidsbeperking.
  • Hulp of advies voor werkgevers bij het in dienst nemen van werkzoekenden met een arbeidsbeperking.
  • Ook zijn er zogenaamde ‘jobcarvers’ van UWV en sociale werkbedrijven aanwezig. Zij helpen u met het creëren van banen voor mensen met een arbeidsbeperking binnen uw organisatie.
scoor je talent logo