Direct naar content

In de IT-sector zijn mensen nodig! Meld je aan voor FutureLab en ontdek jouw digitale talent

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan? Overweeg je om jouw carrière een nieuwe wending te geven? In de IT-sector zijn mensen nodig! Wellicht twijfel je of dat wat voor jou is, of je weet niet helemaal welke stappen je kunt zetten. Het FutureLab van JobOn helpt je door inzicht te geven in de wereld van de digitalisering. Je gaat aan de slag met een persoonlijk plan en krijgt advies van een coach. Benieuwd? Meld je aan voor FutureLab op 21 maart of 7 april 2022.

“Met FutureLab kan jij als nieuw digitaal talent een vliegende start maken”

Linda Voortman. Wethouder Gemeente Utrecht

Voor wie is het FutureLab?
Het FutureLab is een ontdekkingsreis voor iedereen die wil weten welke mogelijkheden de digitalisering voor hem of haar mogelijk maakt. Wij helpen je jouw digitale talenten te ontdekken en jouw positie op de arbeidsmarkt duidelijk te krijgen. We zorgen voor bewustwording: Wat kan je al? Wat kan je wellicht nog niet? Wat kan je leren en hoe pak je dat aan?

Waar ga je mee aan de slag tijdens het FutureLab?
– Een persoonlijke intake met Willy Pardijs, onze coach
– Een digitale leeromgeving vol informatie
– 3 bijeenkomsten vol informatie en een educatieve online Escape Room
– Je gaat aan de slag met jouw persoonlijke actieplan
– Je maakt kennis met werkgevers die op zoek zijn naar werknemers
– Je vergroot jouw netwerk doordat je anderen leert kennen
– Afsluitend krijg je nog een gesprek met jouw coach

Wat kost het mij? Wat moet ik ervoor doen?
Het FutureLab kunnen wij je kosteloos aanbieden, maar het vereist van jou wel inzet en aanwezigheid tijdens de drie onlinebijeenkomsten. Wij geloven dat iedereen digitale vaardigheden kan leren, maar het draait om jouw motivatie. Bij IT-werk denken mensen al snel: Is dat wel iets voor mij? Wij tonen je aan dat er divers werk voor jou beschikbaar is. Het enige dat vereist is, is motivatie.

Data & aanmelden
De eerstvolgende editie van FutureLab is op 21 maart. Aanmelden kan via de website van JobOn: https://jobon.nl/events/futurelab030-ontdek-je-digitalent-2