Direct naar content

Voor Professionals

Introtekst

Ontschot Budget

Als partner van RMT kan je aanvullend op de eigen dienstverlening ook gebruik maken van de ontschotte interventies en scholing van het RMT. Via de instrumentengids EVA kan je zoeken in het ontschotte budget wat het RMT in kan zetten.

EVA Instrumentengids Voor RMT's

De EVA instrumentengids is een specifiek RMT instrument waar alle RMT partners hun aanbod voor de regio’s zichtbaar maken. Via het ontschotte budget van RMT Midden Utrecht Werkt Door kan je dus een interventie inzetten die vanuit één van de andere partners wordt aangeboden. Er zijn een aantal voorwaarden.

  • gericht op werk
  • aanvullend op de eigen dienstverlening
  • voor inwoners van de arbeidsmarkt Midden Utrecht
  • ….

Om de instrumentegids EVA te gebruiken heb je een inlogcode nodig, die heb je gekregen, of kan je aanvragen via mailto:team@middenutrechtwerktdoor.nl

 

Meer weten over EVA

De coronacrisis heeft grote gevolgen voor de arbeidsmarkt. Het kabinet wil mensen die in onzekerheid verkeren de zekerheid bieden dat ze aanspraak kunnen maken op passende begeleiding bij het zoeken naar nieuw werk en inkomen. Om Regionale mobiliteitsteams hierbij te ondersteunen, faciliteert VNG met Eva.RMT: een digitale instrumentengids.

Meer over EVA

Hulp nodig bij
loopbaan of scholing?

Midden-Utrecht Werkt Door staat klaar om jou te helpen bij je loopbaan of scholing. Wil je graag ondersteuning of heb je een vraag? Neem dan contact op met ons team.