Direct naar content

Op zoek naar een baan die bij je past?

Woon je in regio Midden-Utrecht en ben je op zoek naar een stabiele baan voor de toekomst? Vraag je je af of je in een nieuw vakgebied beter op je plek zou zijn? Werk je niet, maar wil je dat wel? Of weet je al wat je wilt, maar heb je hulp nodig om de volgende stap te zetten?  Midden-Utrecht Werkt Door helpt je graag op weg.

Wat doen we?

Midden-Utrecht Werkt Door helpt je bij het vinden van werk dat bij je past en waar jij blij van wordt. Of we ondersteunen je om weer of beter in staat te zijn om te werken. Daarvoor gaan we eerst met je in gesprek om te kijken hoe we je kunnen helpen. Onze hulp is gratis en je zit nergens aan vast. Als wij je niet kunnen helpen, laten we je graag zien waar dat wel kan.

Hoe doen we dat?

Wij ondersteunen je bij het vergroten van je kansen op werk. Bijvoorbeeld met loopbaanadvies en sollicitatietraining. Vraag ons vooral naar de mogelijkheden die wij jou kunnen bieden. Wij leveren maatwerk.

Hoe werkt het?

Als je contact met ons opneemt, plannen we een afspraak met je in. Samen bespreken we jouw situatie en bekijken we wat jij nodig hebt om je volgende stap naar (ander) werk te zetten.

Heb je een WW- of WIA-uitkering of zit je in de Ziektewet? Neem dan contact op met het UWV, en/of je werkgever. Ontvang je een Bijstandsuitkering? Neem dan contact op met jouw gemeente.